ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ – ФІНАНСИСТІВ ВІД ГАЛИНИ ГРИВНАК

26 жовтня 2023 року для студентів та викладачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» було організовано гостьову лекцію на тему «Особливості фінансового управління в сучасних умовах» (координатором виступила к.е.н., доцент кафедри фінансів Тетяна СОЛОДЖУК).

Лекцію у форматі відкритої дискусії провела Галина ГРИВНАК – засновниця та CEO компанії FIN IMPACT, член правління Бізнес Асоціації м. Івано-Франківськ, волонтер у Save Ukraine Now.

Розглядали ключові елементи успішного бізнесу, напрями розвитку будь-якої компанії відповідно до золотого трикутника А. Сливоцького, важливість фінансової звітності для проведення оцінки ефективності та результативності компанії, основні компетенції, що необхідні фінансисту для відповідності запитам на ринку праці та багато іншого.

«Для кожного підприємства важливим є три основні системи: фінансовий облік, фінансовий менеджмент і стратегічне управління. Тому, якщо плануєте працювати у сфері фінансового консалтингу для суб’єктів підприємництва, – то особливу увагу маєте приділяти поглибленню своїх знань у цих сферах» – зазначила лектор.

Особливо мотивуючою і надихаючою стала для студентів історія особистого успіху Галини ГРИВНАК та компанії FIN IMPACT, після якої від студентської аудиторії прозвучало запитання, як потрапити в команду компанії.

Інноваційним стало те, що під час лекції слухачі не лише відповідали на запитання лектора, а й одразу могли задавати питання, що їх зацікавили. Найактивніші учасники дискусії одержали квитки на Бізнес Форум Івано-Франківська 2023.

Рефлексія, проведена після заходу, дозволила окреслити майбутні напрямки співпраці з Бізнес-асоціацією м. Івано-Франківська.

Вважаємо, що проведення подібних заходів дозволить максимально наблизити підготовку фахівців до вимог ринку праці та запропонувати роботодавцям кваліфікованих і перспективних працівників.