Участь студентів-фінансистів у дні відкритих дверей в IdeaBank

24 березня 2023 року в м. Івано-Франківськ Ідея Банк, в рамках Всесвітнього тижня грошей, організував День відкритих дверей для закладів вищої освіти міста. Викладачі та студенти Кафедри фінансів ПНУ ім. В.Стефаника долучилися до партнера НБУ – IdeaBank – до заходів в рамках Global Money Week.

Студенти груп ФБС-21 та ФБС(ст)-11 разом із завідувачем кафедри д.е.н., професором Омеляном ЛЕВАНДІВСЬКИМ відвідали центральне відділення в м.Івано-Франківськ, а також завітали у контакт – центр Банку.
Зустріч пройшла дуже динамічно та насичено. Студенти мали можливість не лише ознайомитися із роботою мережі відділень Банку, а й з роботою підрозділів Головного офісу.
Протягом візиту до Банку студенти довідалися про його історію, цінності та основні підходи в роботі.
Під час екскурсії студенти мали можливість спробувати себе в якості оператора, який спілкується із клієнтами, а також взяти участь в інтерактивній грі на фінансову тематику, в якій студентка групи ФБС(ст)-11, Худик Мар‘яна, зайняла 2 місце!
Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.