Студенти кафедри фінансів перемогли у конкурсі проєктів-стартапів

Проєкт студентів кафедри фінансів ПНУ Андрія Сікана та Юрія Гулея  «СТВОРЕННЯ КУЛЬТУРНО-ТУРИСТИЧНОГО ВЕЛОМАРШРУТУ «ДИКИЙ ШЛЯХ» НА ТЕРИТОРІЇ ДОЛИНСЬКОЇ ТА ВИГОДСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД» переміг на першому конкурсі студентських туристичних стартапів Івано-Франківської області, який нещодавно провело Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Це початок чергової нової історії успіху амбітних молодих людей, яким допомогли здобути перемогу координатори проекту – доцентки кафедри фінансів,  директорка проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету Світлана Кропельницька та фахівчиня центру Тетяна Мигович, а також партнери університету – Долинська та Вигодська територіальні громади.

Конкурсної комісії з оцінювання проектів організатора Конкурсу високо оцінила проект наших студентів і він зайняв перше місце серед двох обраних переможців Конкурсу. Грантова сума проєкту складатиме 48 тис. грн.

Метою проекту є створення сучасного вело маршруту для популяризації місцевих об’єктів культурної спадщини Бойківщини (місцеві звичаї та традиції, про які можна дізнатись у приватних садибах; історія солеварні, яка знаходиться у старій частині міста Долина; залишки польських та німецьких історичних поселень; природні об’єктів на території Вигодської та Долинської територіальної громади).

КАФЕДРА ФІНАНСІВ та АГЕНТИ ЗМІН переконані, що молоді креативні автори проєкту під час подальшої роботи поглиблять інноваційність своєї ідеї, розвинуть цей стартап, адже цей проєкт – тільки частина великого задуму!

Джерело інформації: за даними сайту “Агенти змін”