Практико-орієнтований вебінар «Застосування цифрового сервісу ChatGPT як помічника у генеруванні концептів проєктів на конкурси програм ЄС»

19 березня 2024 доцентка кафедри фінансів Прикарпатського національного університету, директорка Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника Світлана Кропельницька провела практико-орієнтований вебінар «Застосування цифрового сервісу ChatGPT як помічника у генеруванні концептів проєктів на конкурси програм ЄС» у форматі ZOOM сесії.
Метою вебінару було сформувати комплексні знання та навички використання чат-боту ChatGPT від OpenAI та підходів проєктного менеджменту для розвитку громад та організацій України в контексті формування концептів проєктів для залучення коштів грантових програм ЄС, зокрема, на прикладі програм транскордонного співробітництва, навчитися використовувати сучасні цифрові інструменти як асистента-помічника у генеруванні концепцій проєктів.
Формат вебінару передбачав можливість активної комунікації учасників із експертом, тому викликав жваву дискусію щодо застосування цифрового сервісу ChatGPT для підготовки, формування, корегування основних елементів типової концепції грантового проєкту. Учасники поділились власним досвідом, проблемами та перешкодами, які виникали при використанні ними нейромереж (ШІ).
До участі у вебінарів долучились також викладачі кафедри фінансів, зокрема доцентки Тетяна Мигович , Тетяна Солоджук та  Зоряна Криховецька.