День абітурієнта на Економічному факультеті Прикарпатського національного університету – 2023

8 квітня 2023 р. на економічному факультеті відбулася онлайн-зустріч з випускниками закладів освіти, їх батьками, вчителями та працівниками відділів освіти територіальних громад. День абітурієнта розпочався з загальноуніверситетської зустрічі, на якій з вітальним словом виступив ректор Ігор Цепенда та наголосив на тому, що Прикарпатський університет впродовж багатьох років скеровує свої погляди на найкращі, найуспішніші університети провідних демократій світу.

Далі покрокову інструкцію з детальною інфографікою щодо всіх деталей вступу-2023 абітурієнтам надав відповідальний секретар Приймальної комісії, проректор з науково-педагогічної роботи Едуард Лапковський. Після цього він разом із заступником директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Іваном Любінцем відповіли на найбільш актуальні питання щодо вступу, які надійшли в чат під час зустрічі.

Економічний факультет та переваги навчання на освітніх програмах економічного факультету представив декан д.е.н., професор Іван Благун. Актуальну інформацію для учасників про умови вступу на економічний факультет у 2023 р. надав заступник голови відбіркової комісії економічного факультету доц. Іван Плець. Традиційно про освітні програми економічного факультету розповіли: від кафедри економічної кібернетики – доц. Андрій Пілько, від кафедри обліку та оподаткування – проф. Петро Матковський, від кафедри фінансів – проф. Роман Щур, від кафедри теоретичної і прикладної економіки – доц. Тарас Романюк, від кафедри менеджменту і маркетингу – проф. Іван Благун.

Предметне живе спілкування у форматі запитань-відповідей щодо умов вступу, вступних тестувань, особливостей навчання на факультеті та кожній освітній програмі, про інші освітні можливості та додаткові переваги зробили зустріч корисною для всіх, хто планує вступати у 2023-му році, отримати вищу освіту, нові компетентності, можливості для кар’єрного зростання та особистісного вдосконалення!

Наприкінці зустрічі відповідальний за профорієнтацію економічного факультету доц. Юрій Ціжма висловив вдячність голові та заступнику голови відбіркової комісії економічного факультету, професорсько-викладацькому складу та випускникам закладів освіти (потенційним абітурієнтам) за інформативну зустріч і запросив до вступу на освітні програми економічного факультету!