Крок до майбутнього успіху: профорієнтаційна зустріч з учнями випускних класів ліцеїв Перегінської ТГ

10 березня 2023 р. відбулася чергова профорієнтаційна зустріч. Цього разу представники Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника зустрілись з учнями випускних класів ліцеїв Перегінської ТГ.
З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся начальник Відділу освіти, молоді та спорту Перегінської селищної ради Мотрук Василь Васильович.
Традиційно на початку зустрічі з інформацією про Університет, його місце в рейтингу серед інших ЗВО, освітню, наукову і проектну діяльність майбутнім абітурієнтам розповіли проректор з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар Приймальної комісії доц. Лапковський Е.Й. та відповідальна за проведення профорієнтації доц. Волощук Г.М. Також учнів проінформували про особливості вступної кампанії 2023 р.
Від кафедри фінансів у зустрічі взяли участь д.е.н., професор Щур Р.І. та к.е.н., доцент Плець І.І. Вони розповіли присутнім про переваги навчання на спеціальності Фінанси, банківська справа і страхування, а також про перспективи кар’єрного росту випускників спеціальності.
Представники інших кафедр також розповіли про особливості навчання за освітніми програмами спеціальностей економічного факультету.

Було змістовно, конструктивно та інформативно. В цей нелегкий для України час завжди приходимо на допомогу, консультуємо, інформуємо. Чекаємо потенційних абітурієнтів у стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на економічному факультеті.