Профорієнтаційна зустріч з педагогами та учнями старших класів Рогатинської ТГ

Представники кафедри фінансів д.е.н., професор Щур Р.І. та к.е.н., доцент Плець І.І. взяли участь у зустрічі з педагогами та учнями старших класів Рогатинської ТГ, що відбулася 7 березня 2023 р.
На початку зустрічі до майбутніх абітурієнтів звернулися проректор з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар Приймальної комісії доц. Лапковський Е.Й. та відповідальна за проведення профорієнтації доц. Волощук Г.М. з інформацією про Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та особливості вступної кампанії 2023 року.
Після цього викладачі від кожної кафедри економічного факультету поінформували присутніх про особливості освітніх програм.
Представники кафедри фінансів розповіли про переваги навчання за спеціальністю”Фінанси, банківська справа і страхування” й можливості подальшої кар’єри випускників .
В кінці зустрічі секретар Рогатинської ТГ Сорока Х.В. та заступник начальника відділу освіти Рогатинської ТГ Трач В.В. подякували викладачам університету за змістовну профорієнтаційну зустріч.