Кафедра фінансів взяла активну участь у заході “День відкритих дверей-2022” економічного факультету ПНУ

У суботу 4 червня 2022 року кафедра фінансів взяла активну участь у заході “День відкритих дверей” економічного факультету ПНУ.

З привітаннями до абітурієнтів від імені кафедри виступив заступник завідувача кафедри доктор економічних наук, професор Роман Щур. Він розповів абітурієнтам  про навчання на спеціальності та про можливості працевлаштування випускників.

Відповідальний секретар приймальної комісії економічного факультету, доцент кафедри фінансів Тетяна Мигович ознайомила абітурієнтів з особливостями цьогорічного вступу на спеціальність, про роботу університету та заходи безпеки для майбутніх студентів в умовах воєнного стану.

Фінансова освіта – запорука успішної розбудови післявоєнної економіки. Це визнали всі учасники Дня відкритих дверей.

Цікавим був і формат заходу – очна зустріч і паралельна онлайн-трансляція наживо.

Доцент кафедри фінансів Світлана Кропельницька повідомила про діяльність Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету, у складі команди якого залучені викладачі кафедри фінансів.

На базі Центру здобувачі освіти зможуть пройти навчальну практику з  підготовки проектів, фінансової, підприємницької та проектної грамотності загалом.

Ознайомитись детально з можливостями, які надає Центр  можна на сайті: https://agentyzmin.pnu.edu.ua/events/.

Кафедра фінансів висловлює подяку всім абітурієнтам, які долучились до заходу, особливо учням ліцею #2  м. Івано-Франківськ за їхню активну участь. Продовження буде!

Запрошуємо на навчання!