ДОЦЕНТКА КАФЕДРИ ФІНАНСІВ ВИСТУПИЛА МОДЕРАТОРОМ МІЖНАРОДНОЇ ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ SABIT

Доцентка кафедри фінансів, директорка Проектно-освітнього центру «Агенти змін» Прикарпатського університету Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА, яка є випускницею програми САБІТ 2017 року, була запрошена до участі у заході в ролі одного з модераторів та спікерів.

«Це надзвичайна можливість і велика честь для мене бути запрошеною модератором міжнародної зустрічі випускників програм САБІТ з регіонального економічного розвитку та розвитку асоціацій. Я рада буду поділитися з вами нашими історіями успіху, що були впроваджені у Прикарпатському національному університету ім. В. Стефаника після мого стажування у США» – зазначила С.КРОПЕЛЬНИЦЬКА на початку круглого столу.

Доцентка Світлана КРОПЕЛЬНИЦЬКА представила учасникам історію успіху – розробку і впровадження проекту «Створення проектно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні» (Центр «АГЕНТИ ЗМІН» ПНУ), та нові актуальні проектні пропозиції, до розробки яких долучались представники кафедри фінансів та інших кафедр університету у складі команди АГЕНТИ ЗМІН ПНУ.

Також учасники обговорили проблемні питання та виклики регіонального економічного розвитку у період пандемії, які характерні для країн випускників програми САБІТ – України, Грузії, Молдови, Киргизстану, Казахстану, Вірменії та інших.