Викладачі кафедри фінансів успішно завершили міжнародне стажування «Новації вищої освіти України та ЄС в сучасному інформаційному суспільстві»

Викладачі кафедри фінансів д.е.н., проф. Щур Р.І. та к.е.н., викл. Мацьків В.В. успішно завершили міжнародне стажування «Новації вищої освіти України та ЄС в сучасному інформаційному суспільстві», яке проходило в період з 1 грудня 2020 року по 26 лютого 2021 року.

Найкращі спікери з Польщі, Словаччини та України поділилися цінною інформацією та яскравими презентаціями. Стажування дало можливість опанувати новітні унікальні методики викладання, що особливо актуально в період пандемії та дистанційного навчання.

В результаті стажування, викладачі оволоділи новими знаннями та здобули навички по розробці навчально-методичних матеріалів із застосуванням новітніх інноваційних методів, беручи за основу європейські моделі та методики викладання матеріалів. Отриманий досвід від закордонних партнерів в подальшому дасть можливість запровадити отримані знання у своєму навчальному закладі.

За результатами стажування були опубліковані тези доповідей у збірнику «INNOVATIONS OF HIGHER EDUCATION OF UKRAINE AND THE EU IN THE MODERN INFORMATION SOCIETY».